Krádež v bardejovskom klube objasnená. 27 ročný Popradčan obvinený z drogovej trestnej činnosti

18.12.2013 Bardejov

Krádež v bardejovskom klube objasnená
 V októbri tohto roku došlo ku krádeži v jednom z klubov v meste Bardejov, pričom škoda, ktorú páchateľ majiteľovi spôsobil bola vyčíslená na sumu 300,-Eur.
Tento týždeň bolo vznesené obvinenie za tento skutok len 18 ročnému miestnemu mladíkovi. Ten sa mal do podniku dostal pod zámienkou nahratia nových pesničiek do hracieho automatu, pričom sa schoval v priestoroch toaliet. Po zamknutí prevádzky a odchode zamestnancov, obvinený prehľadal podnik a odcudzil alkohol, cigarety ako aj finančnú hotovosť, ktorú tam našiel. Po znovuotvorení klubu Bardejovčan s odcudzenými vecami odišiel preč. Obvinený je stíhaný na slobode.


27 ročný Popradčan obvinený z drogovej trestnej činnosti
Vyšetrovateľ vzniesol obvinenie 27 ročnému Popradčanovi pre zločin nedovolenej výroby omamných a psychotropných látok, jedov alebo prekurzorov, ich držanie a obchodovanie s nimi.
Obvinený kupoval pervitín, ktorý neoprávnene prechovával. V piatok /13.12.2013/ hodinu po polnoci bol zadržaný v súvislosti so spáchaním trestného činu útoku na verejného činiteľa, pričom vydal dve odrezané plastové zatavené striekačky s metamfetamínom o celkovej hmotnosti viac ako 0,40 g, z ktorého by bolo možné pripraviť od 8 až do 32 obvykle jednorazových dávok drogy. Obvinený je väzobne stíhaný.
 
npor. Ing. Jana Migaľová
Oddelenie komunikácie a prevencie
 
 

Vyberte región